AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtüye sarınmak

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında havlu sarınmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında havluya sarınmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüze beyaz örtü görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtüyle namaz kılmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir