AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu sarınmak

Kahve falında havlu sarınmak

Kahve falında havlu sarınmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, keyifli günler geçireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında havlu sarınmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında havlu sarınmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında havluya sarınmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak elindekini de bitireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Kahve falında havlu satmak zarara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havlu kenarı örmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havluyla görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir