AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluya sarınmak

Kahve falında havluya sarınmak

Kahve falında havluya sarınmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, neşenin yerine geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hep yerinde sayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında havluya sarınmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında havluya sarınmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu sarınmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda havlu görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulur.

Kahve falında kendini havluya sarılı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem havlu görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, haram mal yiyip içeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette havlu görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir