AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek problemlerinin çözüleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında birini hemşire olarak görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hemşire olmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık hemşire görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşirelik yapmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir