AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kötü duygularından arınacağına alamet eder.

Kahve falında hemşire forması giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşire kıyafeti giydiğini görmek hedeflerini tutturacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında doktor ve hemşire görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşire öpmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşirelik okumak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iyilik görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir