AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz önlük görmek

Kahve falında beyaz önlük görmek

Kahve falında beyaz önlük görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlük gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz önlük görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz önlüğü görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek itibar edineceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz önlük giyen birini görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir