AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz önlüğü görmek

Kahve falında beyaz önlüğü görmek

Kahve falında beyaz önlüğü görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, fikirlerinin çatışacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, makbul olan mallar edineceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz önlüğü gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kendini beyaz önlükle görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Kahve falında birini beyaz önlükle görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz önlüklü öğretmen görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz önlük görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz önlüklü kadın görmek canla başla çalışacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüklü birini görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir