AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, korkularının üzerine gideceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz iş önlüğü giymek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında iş önlüğü giymek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek büyük sıkıntılar yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında iş önlüğü görmek güzel bir yola çıkılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi okul önlük giymek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir