AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz önlük görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında beyaz mutfak önlüğü görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iş önlüğü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüklü birini görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz önlüğü görmek parasal durumun düzeltileceğine, başarısız olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir