AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nohut görmek

Kahve falında beyaz nohut görmek

Kahve falında beyaz nohut görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, uzun sohbetler edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, evine bereket geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nohut gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında beyaz nohut görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nohut yemek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, inancından sapacağına yorulur.

Kahve falında nohut biçmek huzurlu günler geçirileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek çok büyük paralar kazanacağına, isteklerinin erteleneceğine yorulur.

Kahve falında nohut filizi görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut ekmek gayrimenkul işine girileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir