AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ekmek

Kahve falında nohut ekmek

Kahve falında nohut ekmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut ekmek gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında toprağa nohut ekmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu ekmek görmek helal rızka kavuşacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohutlu ekmek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında nohut ekmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında nohut ekmeği görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında nohutlu ekmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sorunsuz geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir