AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nehir görmek

Kahve falında beyaz nehir görmek

Kahve falında beyaz nehir görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, elindeki malların gideceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nehir gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Kahve falında beyaz nehir görmek hakkı olanlara kavuşacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında nehir ırmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan nehirden geçmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında nehirde yıkanmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında nehirden kurtulmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirden balık yakalamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir