Kahve falında beyaz muhallebi görmek

Kahve falında beyaz muhallebi görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz muhallebi gördüyseniz:

  • Daha fazla kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz ya da belli ödemelerinizi yapabilir veya borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz muhallebi görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhallebi yediğini görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhallebi yapmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Kahve falında muhallebi yemek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında su muhallebisi görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yazmalı kadın görmek yarasını saracağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çubuk görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir