Kahve falında su muhallebisi görmek

Kahve falında su muhallebisi görmek sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, başına türlü işler geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su muhallebisi gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında su muhallebisi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz muhallebi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhallebi yediğini görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında muhallebi yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında muhallebi yapmak onlara hayrının dokunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunun ısındığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekten su almak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir