Kahve falında muhallebi yapmak

Kahve falında muhallebi yapmak borçların kolaylıkla kapanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhallebi yapmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında muhallebi yapmak neşe içinde olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında muhallebi yediğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, söylediklerinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su muhallebisi görmek daha rahat para kazanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında muhallebi yemek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz muhallebi görmek umutsuz olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yapmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir