Kahve falında mücevher taşı görmek

Kahve falında mücevher taşı görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, üzgün ve karamsar olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mücevher taşı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında mücevher taşı görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında mücevher satmak bir takım sorunlar çıkacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mücevher dükkanı görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah mücevher görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş mücevher görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak mücevher görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında yerde mücevher bulmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işarettir.

Kahve falında mücevher yüzük görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir