AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden mücevher toplamak

Kahve falında yerden mücevher toplamak

Kahve falında yerden mücevher toplamak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yerden mücevher toplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında yerden mücevher toplamak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yerde mücevher bulmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisine ev alacağına inanılır.

Kahve falında siyah mücevher görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mücevher görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mücevher görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında hediye mücevher almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve mücevher görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değerli mücevher görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir