AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah midye görmek

Kahve falında siyah midye görmek

Kahve falında siyah midye görmek halinin iyi olduğuna, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında siyah midye gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah midye görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında midye tava yemek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisini işine vereceğine yorulur.

Kahve falında midye dolma görmek sorunlarının son bulacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz midyesi görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında midye satın almak daha rahat bir hayatı olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında midye pişirmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında midyeden inci çıkarmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midye almak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir