AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye temizlemek

Kahve falında midye temizlemek

Kahve falında midye temizlemek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında midye temizlemek gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında midye temizlemek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı midye görmek paslı bir çiviye basabileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında midye satın almak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında midye pişirmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında midye dolması yemek maddi olarak zorluk çekileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye bulmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet eder.

Kahve falında midye içinde inci görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye tava yemek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir