AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kuşu görmek

Kahve falında beyaz kuşu görmek

Kahve falında beyaz kuşu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşu gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında beyaz kuşu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşa binmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu görmek kazancını iki kat arttıracağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz anka kuşu görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz deve kuşu görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir