AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kundura görmek

Kahve falında beyaz kundura görmek

Kahve falında beyaz kundura görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kundura gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Kahve falında beyaz kundura görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kundura giymek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kundura ayakkabı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hoş muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında kundura görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kundura giymek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kundura kaybetmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi kundura görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında kundura dükkanı görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir