AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kundak görmek

Kahve falında beyaz kundak görmek

Kahve falında beyaz kundak görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, arzuların yerine geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, saygınlığını yitireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kundak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Kahve falında beyaz kundaklı bebek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kariyerinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kundakta erkek bebek görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kundak görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında kundakta ağlayan bebek görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kundak görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir