Kahve falında kırmızı kundak görmek

Kahve falında kırmızı kundak görmek küskünlüklerin oluşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kundak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Kahve falında kırmızı kundak görmek sadece kendisini düşüneceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kundakta bebek kucaklamak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundakta bebek emzirmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kundakta bebek taşımak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi kundaklı bebek görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalettir.

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kundakta erkek bebek görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boş kundak görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir