AnaSayfa / Genel / Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, bilgilerle donanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kundakta konuşan bebek gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kundakta bebek kucaklamak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kundağa sarılı bebek görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kundağı görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kundakta erkek bebek görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kundakta erkek bebek görmek aile içinde husumet gelişeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kundakta bebek emzirmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kucağında kundakta bebek görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir