AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kundakta bebek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kundakta erkek bebek görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kundaklı bebek görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kundak görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kundakta erkek bebek görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek ticaretin büyüyeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında kundakta bebek görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir