AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek

Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek

Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kucağında kundaklı bebek gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında kucağında kundaklı bebek görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında kundakta bebek görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kundakta erkek bebek görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında kundakta bebek taşımak sorunlarını halletmeyi bileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında mavi kundakta erkek bebek görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir