AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek umutların yıkılacağına, dolayısıyla geleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kobra yılanı gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kobra yılan görmek dostlarını da iyi seçeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kobra yılanı görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek yeni bir eve sahip olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalettir.

Kahve falında kobra yılan öldürmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek başarılarının tadına varacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir