AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kafasının karışacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sorunlarının da son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kobra yılanı gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kobra yılan öldürmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kobra yılanı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kobra yılanı görmek kazancının bol olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine işarettir.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir