AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kobra yılanı görmek

Kahve falında evde kobra yılanı görmek

Kahve falında evde kobra yılanı görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, rakiplerin üzüleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, adının her yerde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kobra yılanı gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında evde kobra yılanı görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalettir.

Kahve falında kobra yılan öldürmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kazancınızın artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kobra yılanı görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek ters giden durumların düzeltileceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak maddi varlığının çoğalacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, hayatın tadına varacağına işarettir.

Kahve falında kobra yılanı öldürmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir