AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapılı ev görmek

Kahve falında beyaz kapılı ev görmek

Kahve falında beyaz kapılı ev görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, onu alkışlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kapılı ev gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında beyaz kapılı ev görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ev kapısı görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski beyaz kapı görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz açık kapı görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz oda kapısı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısını beyaz görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı taşımak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kapılar görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir