AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ev kapısı görmek

Kahve falında beyaz ev kapısı görmek

Kahve falında beyaz ev kapısı görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kazancın çoğalacağına, küs kimselerin barışacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ev kapısı gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında beyaz kapılı ev görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ev kapısı görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında evin kapısını beyaz görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ahşap kapı görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir kapı açmak büyük kazanç sağlanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz açık kapı görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz kapı görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir