AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kan vermek

Kahve falında beyaz kan vermek

Kahve falında beyaz kan vermek insan sevindireceğine, dua alacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kan vermek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında beyaz üzerinde kan görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafta kan görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kan görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kan vermek her istediğini alabileceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbisede kan görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında elden kan aldırmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, küslerin barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir