AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kan görmek

Kahve falında beyaz kan görmek

Kahve falında beyaz kan görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kan gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında beyaz kan görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbisede kan görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek elinin bolluk göreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz üzerinde kan görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafta kan görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hem itibar edineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kan vermek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet kan görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir