AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp doğurmak

Kahve falında kalp doğurmak

Kahve falında kalp doğurmak gelir kaynaklarının yok olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kalp doğurmak gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Kahve falında kalp doğurmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kalp çarpması görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalpli altın yüzük görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kalp görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kalp atışı görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kalp görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir