Kahve falında kakasıyla oynamak

Kahve falında kakasıyla oynamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kakasıyla oynamak gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Kahve falında kakasıyla oynamak giderileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakayla oynamak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine kaka yaptığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında hayvan kakası görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kakasını temizlemek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında fil kakası görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir