AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz işkembe görmek

Kahve falında beyaz işkembe görmek

Kahve falında beyaz işkembe görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz işkembe gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz işkembe görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında işkembe yıkamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında işkembe dolması yemek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz işkembe görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ işkembe görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında hayvan işkembesi temizlemek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Kahve falında işkembe çorbası içmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe temizlemek işlerin hafifleyeceğine, itibarını zedeleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir