AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yumak

Kahve falında yün yumak

Kahve falında yün yumak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında yün yumak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında yün yumak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında yün ip yumağı görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Kahve falında yün yumakları görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işarettir.

Kahve falında yün yumağı görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ip yumakları görmek durumun değişmesine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saç yumağı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir