AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz incili elbise giymek

Kahve falında beyaz incili elbise giymek

Kahve falında beyaz incili elbise giymek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz incili elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz incili elbise giymek yandaşı olan birinin vefat etmesine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz takım elbise giymek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve sarı elbise giymek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, fal sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir