AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz inci toplamak

Kahve falında beyaz inci toplamak

Kahve falında beyaz inci toplamak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ağız tadına kavuşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz inci toplamak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında beyaz inci toplamak endişelerinin yerini umudun alacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında sudan inci toplamak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında inci toplamak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına inanılır.

Kahve falında denizden inci toplamak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine inanılır.

Kahve falında dökülen incileri toplamak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden inci toplamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz inci bulmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına yorulur.

Kahve falında beyaz incili elbise giymek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir