AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülen incileri toplamak

Kahve falında dökülen incileri toplamak

Kahve falında dökülen incileri toplamak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dökülen incileri toplamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Kahve falında sudan inci toplamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ona göre davranacağına rivayet eder.

Kahve falında dökülen incileri toplamak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında inci toplamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci toplamak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden inci toplamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizden inci toplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz inci görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci satın almak haneye dertlerin gireceğine , kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir