AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci toplamak

Kahve falında inci toplamak

Kahve falında inci toplamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kırgınların barışacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci toplamak gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında yerden inci toplamak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan inci toplamak iç sıkıntısına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dökülen incileri toplamak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında inci toplamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında denizden inci toplamak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci toplamak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz inci bulmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir