AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden inci toplamak

Kahve falında yerden inci toplamak

Kahve falında yerden inci toplamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden inci toplamak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yerden inci toplamak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan inci toplamak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden inci toplamak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalettir.

Kahve falında inci toplamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dökülen incileri toplamak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz inci toplamak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında yerden zar toplamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden çatal kaşık toplamak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir