AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz inci kolye görmek

Kahve falında beyaz inci kolye görmek

Kahve falında beyaz inci kolye görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz inci kolye gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci kolye satın almak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci kolye çalmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah inci kolye takmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında inci kolye hediye almak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inci kolye aramak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir