AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işini büyüteceğine, ününün çoğalacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok zengin olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayırlı terfiler alınacağına yorulur.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, bilgi ile donanacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek refah düzeyinin yükseleceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırsız kadın görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının iç çamaşırını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, durumun değişmesine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek çoluk çocuğa karışacağına, işlerinde aksama olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir