AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz balık yakalamak

Kahve falında beyaz balık yakalamak

Kahve falında beyaz balık yakalamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz balık yakalamak gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında beyaz balık yakalamak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulur.

Kahve falında derede balık yakalamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizde büyük balık yakalamak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleriyle balık yakalamak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük balık yakalamak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir