AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine beyaz havlu vermek

Kahve falında birine beyaz havlu vermek

Kahve falında birine beyaz havlu vermek alanında marka bir isim olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, eve huzur dolacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine beyaz havlu vermek gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz havlu hediye almak çıkar için insanlara zulmetmeye, işinde de hep başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz havlu görmek kafasının rahat olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz havlu katlamak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu asmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir