AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, koltuğunun da yükseleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında hac elbisesi giymek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında elinde beyaz elbise giymek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulur.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalettir.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir