AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine beyaz gömlek görmek

Kahve falında birine beyaz gömlek görmek

Kahve falında birine beyaz gömlek görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında birine beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekler görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek rahatın ve konforun geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek giymiş birini görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz gömlek görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir