AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelin görmek

Kahve falında beyaz gelin görmek

Kahve falında beyaz gelin görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kafasının sakinleşeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gelin gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek işinde terfi alacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı görmek güzel bir evliliğe, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir