AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek almak

Kahve falında beyaz etek almak

Kahve falında beyaz etek almak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek almak gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz etek almak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz etek dikmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, borcunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi beyaz etek görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek giydiğini görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir